30 Kasım 2011 Çarşamba

AVG Bedava Antivirüs Programı



Bilgisayar güvenliği söz konusu olduğunda AVG Bedava Antivirüs programı temel ihtiyaçları karşılamaktadır.
AVG Bedava Antivirüs programı bünyesinde birlikte çalışmakta olan antimalware ve antivirüs ve e-posta antivirüs programı bulunmaktadır. AVG Bedava antivirüs programı tarama hızı olarakta oldukça hızlı bir yapıya sahiptir.
avg bedava
Yeni sürümü olan 9 serisi için ev kullanıcılarına dair herşeyin düşünüldüğü söylenebilir. Bunun yanında ITRU Kimlik koruma yazılımı Internet Explorer ve Firefox da kullanılabilir ayrıca bir araç çubuğu olarakta sunulmaktadır. Yeni arayüzünde kullanım kolaylığı ve her türlü detaya tek tıklama ile ulaşılabilme özellikleri eklenmiştir.
Birçok bedava antivirüs programında olduğu gibi AVG bedava antivirüs programında da reklam bulunmakta ancak bu reklam kullanıcıyı rahatsız etmeyecek düzeydedir.
Bunların haricinde tarama hızı olarakda oldukça tatminkar görünen AVG Bedava antivirüs programı birçok antivirüs programında bulunmayan tarama hızı ayarlama gibi ekstra bir özellikte sunmaktadır.
LinkScanner özelliğiyse herhangi bir tarayıcı ile girmiş olduğunuz sayfalardan bilgisayarınıza bulaşabilecek birçok zararlıyı önlemede başarılı görünmekte, inceleme detaylarımıza göre en iyi ücretsiz antivirüs programı olmasada AVG Bedava sürümünün birçok ev kullanısının ihtiyaçlarını giderebileceğini gözlemlemiş olduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder