30 Kasım 2011 Çarşamba

Kingsoft Office Suite


Microsoft Office, ofis paketlerinin belki de en iyisi olsa da, kayda değer alternatifleri de var. Kingsoft Office Suite 2012 adındaki ofis paketi bunlardan bir tanesi ve size Word, Excel ve PowerPoint’in neredeyse bire bir kopyasını sunuyor.
MS Office’i baştan aşağı kopyalayan Kingsoft Office Suite 2012, bir takım ek özellikler bile sunuyor. Paket içerisindeki Writer adında bir kelime işlemcisi, bir tablo işlemci ve sunum programı yer alıyor. Şablon ve clipart’larla gelen paketin boyutu ise sadece 70MB. Microsoft Office paketinin ise yaklaşık 700MB olduğunu hatırlatalım.
Paket, Microosft’un belge biçimlerini tam olarak desteklediğinden, iki paket arasındaki veri değişimi sorun teşkil etmiyor. Dosyalar, DOC, XLS ve PPT gibi klasik MS Office biçimlerinde kaydedilebilirken; DOCX, XLSX ve PPTX gibi yeni biçimler de açılabiliyor. OpenOffice ODT biçimi ise desteklenmiyor.
PDF kaydedebiliyor
PDF dışa aktarma işlevi sayesinde üç uygulamaya ait belgeleri PDF olarak rahatlıkla kaydedebiliyorsunuz. Kaydettiğiniz PDF’e bir parola atayarak korumanız da mümkün.
Web tarayıcılarından tanıdığımız sekme arayüzü ise program içerisinde birden fazla belge açık olduğunda, onlara erişiminizi hızlandırıyor.
İndirin: Kingsoft Office Suite (70MB)
Tek Link indir   Not: Arkadaşlar Tek Link indirmeye Bastnızda 6 Saniye Sonra otomatik olarak Dosyanız inecektir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder