24 Kasım 2011 Perşembe

Swat 4 Full Tek Link


Swat 4 Full Tek Link indir [Taktiksel Fps]


Swat 4 indirSwat 4 full indirSwat 4 tek link indirSwat 4 download

Swat 4 Hakkında Geniş Bilgi

Swat 4 Fps türündeki iddalı oyunlardan biridir.Eğer yaratık ve ruhani varlıklar öldürmekten bıktıysanız, size Swat 4'ü öneririm.Swat 4 oyununda isminden anlaşılacağı gibi, insanlar yer almakta.Olaylar gerçek ile bire bir örtüşmektedir.

Oyunu Kariyer, Antreman, Aksiyon, Hemen Göreve Başlama yada Multiplayer modda oynayabilirsiniz.Swat 4'ün oynanılabilirlik düzeyi oldukça fazla.Swat 4 Antreman modunda öğrenip, daha sonra kariyer moda geçebilirsiniz.

Swat 4 bir grubun lideri konumundasınız.Oyunda işiniz emir vermek.Oyundaki her işi ister kendiniz yapabilir, isterseniz gurubunuzdaki diğer kişilere yaptırabilirsiniz.Örnek verecek olursak, grubu 2ye bölebilir, bir mekanı farklı yerlerden basabilirsiniz.

Swat 4'te görevler çok eğlenceli olduğu kadar oldukça zorda.Mesela görevi başaramazsanız, göreve yeniden başladığınızda, teröristlerin, rehinelerin, silahların bulundukları bölümlerin konumu değişmektedir.Swat 4 taktiksel Fps türündeki en mükemmel oyunlardan biridir.

Swat 4 Ekran Görüntüleri






Swat 4 Sistem Gereksinimleri:

İşletim sistemi: * Intel Pentium III 1.0 GHz / Intel Celeron 1.2 GHz / AMD Athlon 1.2 GHz
RAM: 256 MB RAM
Harddisk: 2 GB free hard disk space
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce2 (MX 200/400 not supported) with 32 MB of ATI Radeon 8500 with 64 MB with Microsoft DirectX 9 drivers installed
İşletim Sistemi: Windows 98SE, Windows 2000
Service Pack 3,Service Pack 1

indirme linki:



Not : Crack dosyasını indirip, oyunu crack etmeyi unutmayınız !!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder