22 Kasım 2011 Salı

Ashampoo Magical Defrag 2



alt

Sabit diskinizin kapasitesi ne kadar büyük olursa olsun, Windows yeni dosyaları ilk boş bulduğu alana yazar. Bu boş alanlar sabit disk üzerinde farklı noktalarda bulnur. Özellikle büyük dosyaları sildikten sonra boşalan yerler, parçalanmış alanlar oluşturur. Parçalanmış alanlar kaydedilmiş dosyalara erişim ise vakit alan bir işlem. Dosyaları bir arada tutmak ve sisteminizi daha hızlı hale getirmek için Ashampoo Magical Defrag çok etkili yöntemler sunuyor.

Yeni eklenen özellikler sayesinde, programın daha iyi çalışması açısından güncellemeler çok önemli. Güncellemeleri İnternet menüsü altındaki Çevrimiçi Güncelleme 'den gerçekleştirebilirsiniz.

Programın Kur ve Unut özelliği geri kalan işlemleri otomatik olarak yapacaktır. Windows'un sağ alt bölümünde programın simgesini görebilirsiniz. Sabit diskinizi kullandığınız zamanlarda, program işiniz yavaşlatmak için çalışmaz; programın simgesinde bir duraklatma işareti belirir. Sabit diskinizi kullanmayı gerektiren bir işlem yapmadığınız anlarda ise program otomatik olarak çalışmaya başlayacak. Programın ana penceresinde hangi dosyaların işlendiğini görebilirsiniz..

Ashampoo Magical Defrag 2 runs on Windows® 2000, XP, 2003 Server and Windows Vista™.
Size: 3.92 MB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder