22 Kasım 2011 Salı

Camtasia Studio 6.0.1 (Full)


alt
Techsmith - Camtasia Studio 6.0.1 (Full)
Program Bilgisi
Version: 2008 
Boyut: 37,00 MB
Sunucu: Rapidshare.com
Durum: -Yüklendi-
Camtasia Studio 6.0.0 programi bilgisayarinizin masaüstünde yaptiginiz islemleri video formatinda kayit yapmanizi saglayan dünya capinda ün kazanmis bir programdir. Masaüstünüzdeki tüm mouse hareketlerini, yazdiginiz yazilari, acip kapattiginiz programlari vs...
alt
Her türlü yaptiginiz islemlerin ekran görüntüsünü kayit yapar. Istediginiz bölüme veya klasöre tüm media playerlerin oynatacagi sekilde video formatinda kaydeder. Hatta isterseniz bilgisayarinizdaki belirlediginiz bir bölgenin videosunu da cekebilirsiniz. Örnegin; MSN'de konusmakta oldugunuz bir arkadasinizin sadece kamerasini kayit yapabilir ve yaptiginiz videoyu Camtasia programi ile kolaylikla kaydedebilir veya CD'ye basabilirsiniz. Klavyenizin tuslari ile kayitlari baslatabilir veya durdurabilirsiniz.
alt
Camtasia Studio tek bir yazilim degil bir yazilimlar toplulugudur. Vidyo görüntülerinden olusan egitimlerin hazirlanmasinda kullanilan Camtasia Studio ile ekraninizin tümünü, belli bir bölgesini yada seçtiginiz bir pencerenin içerigini kaydedebilir (pencereyi seçtiginizde menüleri ve kenarlari kaydetmeyebilirsiniz) daha sonra bu görüntülere ses (kayit yaparken de ses alabilirsiniz), resim, yazi, otomatik tarih, saat, süre, simge (watermark) ekleyebilir, istemediginiz kisimlari çikarabilir ve CD üzerinden çalisacak dersler hazirlayabilirsiniz. Eger ders birden fazla vidyodan olusuyorsa Camtasia Studio içerisindeki MenuMaker adli yazilimla herhangi bir kodlama islemi yapmadan menü hazirlayabilirsiniz. Menü CD taklildiginda otomatik olarak görüntülenir ve kullanan kisi istedigi egitimi izleyebilir.
Camtasia Recorder
Ekrani kaydetme isini yapar. Tek olarak da satilan Camtasia Recorder normal bir ekran kayit programindan çok daha yetenekli. Görüntü kaydederken sesi de alabilir veya sesi daha sonra ekleyebilirsiniz. Fare ve klavye ile ilgili çesitli efektler (sag veya sol tiklamanin vurgulanmasi, fareyi saklama, tus vuruslarina ses ekleme gibi) ekleyebilirsiniz.
Techsmith - Camtasia Studio 6.0.1 (Full)
Camtasia Effects
Bu program ile vidyo görüntülerinize, sekiller resimler, yazilar vurgulamalar ekleyerek dikkati önemli bir noktaya çekebilir veya ek açiklamalar yapabilirsiniz. Eklediginiz elemanlar zaman çizgisinde sizin belirlediginiz zaman araliklarinda ekranda görüntülenirler.
Camtasia Producer
Video görüntülerinizi parçalara ayirbilir, birlestirebilir, istemediginiz kisimlari çikarabilir ve ses ekleyebilirsiniz. Kullanimi çok basit olan bu yazilimla görüntülerin son halini avi, mpeg, swf gibi çok kullanilan biçimlerde ihraç edebilirsiniz. Eger videonuzu veya vidyolar dizinizi .swf olarak ihraç edecekseniz Camtasia Producer seçiminize bagli olarak, olusturan görüntünün altina kontrol dügmeleri (çalistir, durdur…) ekleyebilir.
Camtasia MenuMaker
Dersinizi parçalara bölmüsseniz ve bilgisayar üzerinde kullanilacak bir CD hazirlamak istiyorsaniz MenuMaker ile bir menü hazirlayabilir ve uygun dügmeye basildiginda uygun dersin görüntülenmesini saglayabilirsiniz. Ayrica menünün arkaplan resmini de istediginiz gibi degistirebilirsiniz.
Rapidshare.Com Link :     
http://rapidshare.com/files/188512247/Camtasia_Studio_6.0.1_Bylaguere.rar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder