22 Kasım 2011 Salı

Google+ için 4 pratik araç; İndirin!


Google+ deneyiminizi geliştirecek 4 pratik araç!

Bu 4 araç ile Google+ deneyiminizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz!


Google+ API'sının ne zaman geliştiricilere açılacağı hakkında söylentiler devam ediyor. Ancak API'nın henüz yayınlanmamış olması, bazı geliştiricileri durdurmuyor. İster Google+'a yeni kaydolmuş olun, ister gelişmiş bir kullanıcı, internette birçok Google+ geliştirmesi bulmanız mümkün. Bu yazımızda Google+ deneyiminizi daha eğlenceli hale getirecek 4 aracı bir araya getirdik.
1. iPhone için Google+ Photo Importer: Fotoğraflarınızı Facebook, Flickr, Photobucket gibi birden çok fotoğraf sitesinde depoluyorsanız, bu iPhone uygulaması ile 100 fotoğrafı bir dakikada Google+ hesabınıza yükleyebilirsiniz.
Uygulama, özellikle Google+'a geçmeyi düşünenler için faydalı olabilir. Uygulamanın fiyatı ise 0.99 dolar.
Google+ Photo Importer'a Apple App Store'dan ulaşabilirsiniz
2. Google+'da kişi bulma: Google+'ın kendi arama özelliği, sadece isme göre aramanıza izin veriyor. Ancak belli karakteristiklere sahip kişi gruplarını FindPeopleOnPlus ile bulabilirsiniz.
Bu araç ile kişileri konumlarına, ilişki durumuna, cinsiyete, eğitim durumuna ve daha fazlasına göre aratabilir, ağızını büyütebilirsiniz. 
3. PlusClout: PlusClout, bir kullanıcının Google+ üzerindeki etkisini ölçüyor ve ona 0 ile 100 arasında bir puan veriyor. Siteyi ziyaret ettiğinizde, Google+ kimliğinizi girmeniz gerekiyor. Google+ kimliğinizi, profil sayfanızdakyen URL çubuğunda görebilirsiniz.
4. Google+ için Google Translate: Dünyanın farklı yerlerindeki kişilerle iletişim kurmak istiyorsanız, ancak dil sorunu yaşıyorsanız, bu Chrome eklentisini mutlaka denemelisiniz.
Google Translate for Google+, Google+ akışlarına bir düğme ekleyerek yabancı metinleri hemen yorumlamanıza izin veriyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder