21 Kasım 2011 Pazartesi

Kaspersky Internet Security 2009 Full

Kaspersky Internet Security 2009 Full

Kaspersky Internet Security 2009, ev kullanıcılarını verilerle ilgili her türlü tehdide karşı korumak için tasarlanmış yeni nesil bir üründür.
Kaspersky Internet Security 2009 tarafından gerçekleştirilen işlevler
Bilinen tüm zararlı yazılım türlerini engelleme. Kaspersky Internet Security 2009, kullanıcılarını bilinen tüm mevcut kötü niyetli programlara karşı etkin bir şekilde korumak amacıyla saat başı güncellenen kötücül imza veritabanlarını kullanmaktadır.
Proaktif Savunmayla her türlü yeni tehdit çeşidine karşı koruma. Kullanıcıları anti-virüs laboratuarının henüz incelemediği yeni, kötü niyetli bir programdan korumak için bilinmeyen uygulamaların izole edilmiş sanal ortamdaki davranış öykünmesi, sistem kaynaklarına erişimlerinin kısıtlanması ve faaliyetlerinin sürekli olarak izlenmesi sağlanır.
Potansiyel tehditleri önleme. Kaspersky Internet Security, sistem kaynaklarına (dosyalar, kayıt tutucular, çevresel cihazlar, ağlar) erişimi sınırlayarak kullanıcı bilgisayarındaki herhangi bir uygulamanın işlevselliğini denetlemeye izin veren dahili, yenilikçi bir HIPS (Host Intrusion Prevention System) sınıf sistemine dayanan, tamamen yeni bir uygulama faaliyeti filtreleme bileşenine sahiptir. (Microsoft Internet Explorer da dahil) ana bilgisayarda kurulu olan yazılımlardaki zayıf noktaları arama ve analiz etme, Kaspersky Internet Security 2009’un potansiyel tehditlerin neden olabileceği istismarı önleyerek, sistem güvenliğini yeterli düzeyde tutmasını sağlar. (Microsoft Internet Explorer da dahil) ana bilgisayarda kurulu olan yazılımlardaki zayıf noktaları arama ve analiz etme, Kaspersky Internet Security 2009’un potansiyel tehditlerin neden olabileceği istismarı önleyerek, sistem güvenliğini yeterli düzeyde tutmasını sağlar.
Kullanıcının uygulamayla daha kolay ve çok daha rahat bir şekilde etkileşimde bulunmasını sağlamak için yeni sihirbazlar ve özel görev izleyicileri eklenmiştir. Adım adım modundaki performansları ile kullanıcının işini çok daha kolay hale getirirler.

http://rapidshare.com/files/253956539/Kaspersky_Internet_Security_2009.rar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder